Skribent:
Kategori:

Middagstips

Skribent:
Kategori:

Middagstips

Lördagsmiddagar hela familjen kommer att älska!

Även om tacos är en säker vinnare till helgen är det roligt att prova något nytt! Dessa recept passar hela familjen och är enkla att tillaga. Vem vet, du kanske hittar en ny helgfavorit?

Färdigstekt kyckling och grönsaker
Färdigstekt kyckling och grönsaker.

Till helgen är det tillåtet att unna sig lite extra! Dessa recept är perfekta för hela familjen och kräver inte mer tid eller ork än någon annan middag. Svårt att tro? Prova själv!

vegetarisk pizza

Foto: Familiematblogg

1. Vegetarisk pizza

Pizza en lördagskväll är aldrig fel! Du kanske har tröttnat på pizza med skinka, peperoni eller köttfärs? Då är denna vegetariska pizza ett perfekt alternativ. Den har så många goda smaker att du inte märker att den inte innehåller kött. Smakrik vitlökssås kombineras med svamp, parmesan, rödlök och ja, varför inte toppa det hela med lite tryffelolja? Mums!

Här är recept och instruktioner för vegetarisk pizza.

lammstek

Lammstek med potatisgratäng och sås är en perfekt helgmiddag. Foto; Toro

2. Lammstek med potatisgratäng

Helgen är till för att avnjutas lite extra och vad passar då bättre än en saftig lammstek? Servera lammet med en utsökt potatisgratäng och en smakrik sås. Detta recept är perfekt om du vill unna dig något extra. Det bästa är att hela familjen kan hjälpa till med förberedelserna!

Här är recept och instruktioner till lammstek med potatisgratäng.

enchiladas med kyckling

Laga fantastiska enchiladas! Foto: Forlaget.

3. Enchiladas med kyckling

Bli inspirerad av smaker från Mexiko och Texas. Enchiladas med kyckling är det perfekta alternativet om du är trött på vanliga tacos eller nachos. Vi tippar att det blir en ny familjefavorit!

Här är recept och instruktioner till enchiladas med kyckling.

Pasta carbonara

Pasta carbonara är en klassisk pastarätt. Foto: Karoline Marberg

4. Enkel pasta carbonara

Pasta carbonara är en härlig italiensk pastarätt med en smakrik och krämig pastasås. Lyft pastan till en ny nivå med detta fantastiska, enkla och smakrika recept. En klassiker!

Här är recept och instruktioner till enkel pasta carbonara.

Färdigstekt kyckling och grönsaker

Färdigstekt kyckling och grönsaker.

5. Perfekt kyckling i ugn

Vi älskar middagar som i princip lagar sig själva. Som saftig, hel kyckling som står och gottar till sig i ugnen. Receptet tillagas med lite amerikanska toner med en god kryddmix och massor av färgglada grönsaker. Den serveras med en god, fyllig pepparsås tillagad på stekskyn från kycklingen. En enkel, smakrik och imponerande lördagsmiddag!

Här är recept och instruktioner för perfekt kyckling i ugn.

'